De la consultanță în afaceri la jucători principali în lucrări de infrastructură

Evoluția companiei MS Interproiect Engineering se regăsește în rezultatele noastre!

Începutul succesului

În anul 2011 se înființează compania S.C. MS INTERPROIECT ENGINEERING S.R.L., având ca activitate principală consultanță pentru afaceri și management.

Creșterea productivității, a performanțelor cât și a profitabilității este un obiectiv principal, pe care îl atingem cu succes încă de la începutul activității noastre. În 2017, activitatea principală societății a fost modificată, fiind încadrată în domeniul Construcției de poduri și tuneluri.

Astăzi, MS Interproiect Engineering este unul dintre jucătorii principali pe piața din România în dezvoltarea lucrărilor de infrastructură prin proiectarea și execuția structurilor metalice în construcții. 

Evoluția în timp

În cei 10 ani de activitate, MS Interproiect Engineering a avut o evoluție dinamică, fiind în prezent unul dintre principalii furnizori de materiale metalice, specializați în construcția de tabliere metalice pentru construcția și reabilitarea autostrăzilor și căilor ferate.

Capacitatea de producție ajunge până la 350 de tone lunar, generate de cele două fabrici localizate în București. Astfel că, societatea MS Interproiect Engineering poate susține și executa lucrări de mare amploare în dezvoltarea construcțiilor de infrastructură pentru beneficiarii din România.

Rezultate în performanță

Lucrările noastre contribuie la dezvoltarea și proactivitatea generațiilor viitoare. Construcțiile metalice sunt o ramură complexă în domeniul construcțiilor, pentru că stabilitatea, fiabilitatea și rezistența în timp este redată de excelența în proiectare și execuție.

Fiecare proiect realizat este analizat în detaliu și parcurs individual pentru a oferi soluții personalizate, adaptate cerințelor fiecărui client.

MS Interproiect Engineering construiește viitorul prin soluții durabile pentru generațiile viitoare!